Δυσκολεύτηκε αλλά πέρασε ο ΑΠΟΕΛ, στα playoffs η Ράκοβ των Παπανικολάου-Σβάρνα

από AllAboutARIS

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν ανώτερος και στην αναμέτρηση του Καζακστάν με την Κιζιλζάρ και παρά την ισοπαλία χωρίς σκορ, κατάφερε να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του Conference League (1-0 το πρώτο παιχνίδι).

Η κυπριακή ομάδα ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, ωστόσο από το οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ που θα του κρατούσε ζωντανούς στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης, με την κεφαλιά που έπιασε ο Καρσάκεβιτς να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο παιχνίδι ανάμεσα στην Τομπόλ και την Ζρίνσκι, η πρωταθλήτρια Βοσνίας εκμεταλλεύτηκε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (1-0 υπέρ της) και με το ισόπαλο 1-1 στο Καζακστάν, πήρε την πρόκριση για τα playoffs του Conference League και περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της, που θα βγει από τον ηττημένο του Σλόβαν Μπρατισλάβας με τον Ολυμπιακό.

Τον αντίπαλο της από το ζευγάρι του Παναθηναϊκού με την Σλάβια Πράγας, περιμένει να μάθει και η ομάδα των Γιάννη Παπανικολάου και Στράτου Σβάρνα, η Πολωνική Ράκοβ που νίκησε και στο δεύτερο παιχνίδι την Σπάρτακ Τρνάβας και πήρε την πρόκριση στα palyoffs της διοργάνωσης.

Αν και το ματς ήταν ισορροπημένο, η πολωνική ομάδα κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με ένα διαγώνιο σουτ του Κοχεργκίν στο 68’, για να γράψει το 1-0 και να κλειδώσει την πρόκριση της ομάδας του.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X