Δύο διαιτητικές αποφάσεις, μείον τέσσερις βαθμοί

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ είχε θέσει ως ικανοποιητική βάση το +7 για να πάει στην πρώτη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των Εθνικών. Μία βάση που δεν “επιασε” ενώ θα μπορούσε να έχει πάει ακόμα καλύτερα.

Το μήνυμα… εστάλη στους “κιτρινόμαυρους” σε αυτές τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Σε Περιστέρι, Σέρρες και “Βικελίδης” είδαν τους διαιτητές να τους… φορτώνουν με κάρτες αλλά και δύο διαιτητικές αποφάσεις που αλλοιώνουν τη θέση τους στον βαθμολογικό πίνακα.

Η  αρχή έγινε με το ανύπαρκτο πέναλτι του Κούεστα στον Μίλχορ το οποίο υπέδειξε ο Τσακαλίδης στην πρεμιέρα με τον Ατρόμητο. Χθες ήταν η σειρά του Παπαδόπουλου με το καθαρό γκολ του Μόντσου το οποίο ακύρωσε δίχως δεύτερη σκέψη, κρίνοντας και το τελικό αποτέλεσμα.

Δύο αποφάσεις, τέσσερις βαθμοί… Δύο αποφάσεις που στερούν από τον ΑΡΗ αυτή τη στιγμή το απόλυτο των βαθμών και την παρουσία του στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οπως είπε και ο Άκης Μάντζιος στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, υπάρχει πρόβλημα με τη διαιτησία σε αυτές τις τρεις πρώτες αγωνιστικές και κανένας δεν ξέρει πλέον πού θα σταματήσει…

Προτεινόμενα Άρθρα