Δύο διακοπές και τέσσερα παιχνίδια

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Άκης Μάντζιος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ήδη τη διακοπή του πρωταθλήματος με πολύ δουλειά και διπλές προπονήσεις, εφαρμόζοντας πλάνο προετοιμασίας έστω και για τις λίγες μέρες που έχει διαθέσιμες.

Το πρώτο που επιδιώκει ο Έλληνας τεχνικός είναι να αποκτήσει μία καλύτερη εικόνα για το ρόστερ που έχει στα χέρια του, “τρέχοντας” παράλληλα για να βάλει σταδιακά τις βάσεις των δικών του “θέλω” στο τακτικό κομμάτι και όχι μόνο.

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν γίνεται μόνο εν μέσω διακοπής. Χρειάζεται χρόνο… Για αυτό ο Μάντζιος ήδη έχει στο μυαλό του ως ορίζοντα και την επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος, η οποία θα είναι μεγαλύτερης διάρκειας από την τωρινή και έχοντας ενδιάμεσα τέσσερα παιχνίδια (ΠΑΟΚ, Παναιτωλικός, Ολυμπιακός, Κηφισιά).

Αυτός ο κύκλος αγώνων θα έχει περισσότερο τον χαρακτήρα της… βαθμοθηρίας για τους “κιτρινόμαυρους”, ώστε να ισορροπήσουν τις απώλειες στο ξεκίνημα της σεζόν, δουλεύοντας παράλληλα αναίμακτα και χωρίς αρνητικά αποτελέσματα που μπορεί να ταράξουν εκ νέου την ηρεμία της ομάδας.

Το διάστημα μέχρι και την επόμενη διακοπή κρίνεται αρκετό ώστε ο Μάντζιος να βάλει την ομάδα στο “καλούπι” που θέλει και να “δέσει” φυσικά τα νέα πρόσωπα που ήδη βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη όπως και αυτά που αναμένονται στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες μέρες.

Προτεινόμενα Άρθρα