Δύο εβδομάδες… για δέκα μέρες!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τελευταία διακοπή για φέτος και τελευταίες ανάσες για τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ πριν το τελικό κομμάτι της σεζόν, το οποίο δεν ξεπερνάει τα τρία παιχνίδια και τις δέκα μέρες!

Σε δύο εβδομάδες η ομάδα πηγαίνει στη Λαμία, απ’ όπου ξεκινάει ένα σερί τριών αγώνων σε ένα δεκαήμερο και με αποκορύφωμα φυσικά τον τελικό του Κυπέλλου στις 25 Μαΐου.

Το διάστημα της διακοπής είναι μεγαλύτερο από αυτό που απομένει για να πέσει η αυλαία της χρονιάς και το οποίο φυσικά απαιτεί στοχευμένη διαχείριση από τον Άκη Μάντζιο.

Ο έμπειρος τεχνικός παρουσίασε έναν φορμαρισμένο ΑΡΗ την προηγούμενη εβδομάδα και αυτό ακριβώς θέλει να διατηρήσει τις μέρες της διακοπής. Να το συντηρήσει ώστε η εικόνα να είναι ανάλογη ή και καλύτερη εν όψει τελικού.

Για αυτό άλλωστε δεν δόθηκαν συνεχόμενες μέρες άδειας αλλά “σπαστά”. Δύο μέρες, χθες και σήμερα, μαζί με άλλες τρεις από το Μεγάλο Σάββατο ως και τη Δευτέρα του Πάσχα.

Η ομάδα θα πάει πιο χαλαρά από αύριο έως και την Παρασκευή, περισσότερο με αποφόρτιση πριν επιστρέψει από την επόμενη εβδομάδα και δουλέψει σε φουλ ρυθμούς εν όψει Λαμίας και όχι μόνο.

Δύο εβδομάδες διαχείρισης και δουλειάς, για δέκα μέρες που θα κρίνουν τη φετινή χρονιά του ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα