Δύο και σήμερα, αντίστροφη μέτρηση για τις τελευταίες κινήσεις

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μόλις λίγα 24ωρα απέμειναν για το φινάλε των μεταγραφών του Ιανουαρίου και ο ΑΡΗΣ μετράει αντίστροφα για τις κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ.

Τη στιγμή που απομένουν οι ανακοινώσεις για τον δανεισμό του Τζούισον Μπένετ, οι “κιτρινόμαυροι” έχουν μπροστά τους ως ιδανικό σενάριο ακόμα τρεις κινήσεις που παραμένουν στο προσκήνιο. Φορ, χαφ και αριστερό μπακ

Και στις τρεις περιπτώσεις υπάρχουν συγκεκριμένες επιλογές που έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι της ομάδας, προσπαθώντας να φτάσουν σε συμφωνίες και να δοθεί συνέχεια στις αφίξεις παικτών μετά τις τρεις κινήσεις που έχουν γίνει ως τώρα.

Ο Άκης Μάντζιος παραμένει λακωνικός στις τελευταίες τοποθετήσεις του όσον αφορά τα μεταγραφικά, αναμένοντας και αυτός ενημέρωση.

Μεταξύ άλλων υπάρχουν 2-3 περιπτώσεις από την ιβηρική που προκρίνονται αλλά και με εναλλακτικές. Σε κάθε περίπτωση ο χρόνος πιέζει ακόμα περισσότερο τον ΑΡΗ και καλείται να κινηθεί άμεσα, ειδικά για τη θέση του επιθετικού όπου ο Σαμόρα προσπαθεί αλλά δεν μπορεί να μπει στα παπούτσια του Μορόν.

Προτεινόμενα Άρθρα