Δύο περιπτώσεις που δίνει χρόνο…

Μεταγραφές που εμπλέκουν παραπάνω από μία ομάδα είναι δεδομένο ότι θέλουν χρόνο. Και ειδικά όταν μιλάμε για περιπτώσεις όπως αυτές των Μάνου Γκαρθία και Σάντι Μίνα.

Ο βαθμός δυσκολίας διαφέρει ανάμεσα στους δύο αλλά η επιμονή του Θεόδωρου Καρυπίδη είναι ίδια, ειδικά με τον 24χρονο μεσοεπιθετικό που αποτελεί σαφώς μία πιο ρεαλιστική περίπτωση.

Οσα γράφονται στην Ισπανία δεν ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα, ούτε όμως φαίνεται να έχει σημειωθεί και κάποια ουσιαστική εξέλιξη τις τελευταίες ώρες.

Ο ΑΡΗΣ θα μπορούσε να έχει πάει ήδη σε άλλες περιπτώσεις αλλά δίνει λίγο ακόμα χρόνο σε αυτές που έχει ανοικτές, αφού γνωρίζει ότι μπορούν να κάνουν παραπάνω από μία απλή διαφορά στην ομάδα.

Αν θα δικαιωθεί ή όχι, αυτό θα το δείξει ο χρόνος και σε αυτή τη φάση δεν αποκλείεται να προκύψει εξέλιξη οποιαδήποτε στιγμή.

Συνεχίζει το ψάξιμο για στόπερ
Προηγούμενο άρθρο Συνεχίζει το ψάξιμο για στόπερ
Επόμενο άρθρο Καβάλα: Θρίλερ με την επικινδυνότητα του φορτίου – Πυροτεχνουργοί στο σημείο (vid)
Καβάλα: Θρίλερ με την επικινδυνότητα του φορτίου – Πυροτεχνουργοί στο σημείο (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News