Δύο προσθήκες με κοινό παρονομαστή

από Νίκος Παπαδόπουλος

Φίλιπ Σίντκλεφ και Κλέιτον Ντιαντί είναι δύο από τις μέχρι τώρα προσθήκες του ΑΡΗ μέσα στο καλοκαίρι. Οχι δύο επιλογές άμεσης αξιοποίησης από τον Άκη Μάντζιο, ο οποίος… καίγεται για πιο έτοιμες λύσεις, αλλά με το δικό τους σκεπτικό.

Ο ΑΡΗΣ έχει ακόμα αρκετά κενά να διαχειριστεί μέσα στην όλη καθυστέρηση που υπάρχει στα μεταγραφικά του και… τρέχει να την καλύψει, όμως παράλληλα δείχνει να κοιτάει και λίγο πιο μακριά.

Ο Σουηδός και ο Σενεγαλέζος αποτελούν μεταγραφές με κοινό παρονομαστή και αυτός δεν είναι άλλος από τη μεταπωλητική τους αξία. Μέσα στις πολλές βασικές ανάγκες που υπάρχουν, οι “κιτρινόμαυροι” δεν κλείνουν την πόρτα σε τέτοιες περιπτώσεις, σε μία συνέχεια κινήσεων όπως οι Πάλμα και Σαμόρα τα προηγούμενα χρόνια.

Ο ΑΡΗΣ κοιτάει σταθερά την αγορά για νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές, που μπορούν μακροπρόθεσμα να βοηθήσουν την ομάδα όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και οικονομικά. Επενδύσεις που κάνουν όλες οι ομάδες έχοντας αυτό ως δεδομένο στο μυαλό τους.

Ο χρόνος θα δείξει εάν αυτοί οι δύο ποδοσφαιριστές πληρούν τα παραπάνω κριτήρια… Για την ώρα το σίγουρο είναι ότι ο ΑΡΗΣ πρέπει να φορτσάρει καθώς έχει μπροστά του ακκόμα 4-5 σίγουρες κινήσεις και κάποιες εξ αυτών καλείται να τις υλοποιήσει άμεσα, μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Προτεινόμενα Άρθρα