Δύο υποθέσεις που κρίνουν πολλά…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ ετοιμάζει -και ελπίζει- να μπει σε μία πιο γεμάτη και ουσιαστική εβδομάδα για τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας του.

Τα φώτα πέφτουν φυσιολογικά στο μέτωπο των αφίξεων, υπάρχουν όμως εξίσου σημαντικά ανοικτά μέτωπα στο εσωτερικό της ομάδας. Και ένα από αυτά είναι οι ανανεώσεις.

Λούκας Ρουπ και Μάριος Σιαμπάνης είναι οι δύο περιπτώσεις άμεσου ενδιαφέροντος, με τον ΑΡΗ να έχει εκφράσει την επιθυμία παραμονής των δύο παικτών και με το feedback να είναι εξίσου θετικό.

Πρόκειται για δύο παίκτες που έχουν δείξει διάθεση παραμονής, με το οικονομικό να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την έκβασή τους και ειδικότερα στην περίπτωση του Σιαμπάνη να υπάρχουν δύο σημαντικές παράμετροι. Η μία αφορά τον χρόνο συμμετοχής και η άλλη τη σκέψη που φέρεται να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του όσον αφορά το εξωτερικό. Ο 23χρονος θα ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του εκτός, εάν προέκυπτε κάτι, όμως είναι αρκετά θετικός με την παραμονή του στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΑΡΗ.

Ο ΑΡΗΣ θέλει να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο άμεσα αυτές τις δύο περιπτώσεις, ώστε να ξέρει πώς θα κινηθεί σε τέρμα και άξονα. Αν θα μετρήσει δηλαδή μείον μία κίνηση και στις δύο θέσεις ή αν θα πρέπει να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X