Δύο χρόνια AllAboutARIS TV, δύο χρόνια με… χιλιάδες «ευχαριστώ»!

από AllAboutARIS

Το AllAboutARIS TV κλείνει σήμερα δύο χρόνια ζωής και βάζει… πλώρη για ακόμα περισσότερα, με περισσότερο υλικό, εκπλήξεις και δώρα!

Από μια εκπομπή τρεις φορές την εβδομάδα και 1300 εγγεγραμμένους στο YouTube κανάλι, πλέον το AllaboutARIS TV «τρέχει» με καθημερινό πρόγραμμα που παράγει ζωντανές εκπομπές και υλικό… ωρών!

Η Ελένη Γρηγοράκη με την εκπομπή «AllAboutARIS TV News» ανοίγει καθημερινά το πρόγραμμα στις 12:00, παρουσιάζοντας τις πρώτες ειδήσεις της ημέρας.

Λίγο μετά τις 15:00, ο Χρύσανθος Τσαλτίδης τοποθετεί την μπίλια στο… Κίτρινο και σε ανοιχτή επικοινωνία με το chat του AllAboutARIS TV, καταπιάνεται με όλα τα θέματα της “Κιτρινόμαυρης” ατζέντας.

Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο, είναι η ώρα για… AllAboutDrooling. Ο Ζάχος Drooling ανοίγει το μικρόφωνο και τη κάμερα… και κανείς δεν ξέρει που θα καταλήξει η κουβέντα του με το chat, σχολιάζοντας όλη την επικαιρότητα.

Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 20:00, οι Χρύσανθος Τσαλτίδης, Νίκος Παπαδόπουλος και Περικλής Τράιος βάζουν στο τραπέζι όλα τα τελευταία νέα των “Κιτρινόμαυρων”, σε μια εκπομπή με ρεπορτάζ και σχόλια γύρω από τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ.

Τρίτη και Πέμπτη στις 20:00, οι Σταμάτης Μουρελής και Γιώργος Γκάτος, μεταφέρουν, συζητούν και σχολιάζουν τα όσα συμβαίνουν στον μπασκετικό ΑΡΗ και τη Basket League.

Πλέον, το AllAboutARIS TV βρίσκεται σε κάθε γήπεδο, με Live Streaming περιγραφές για την αγαπημένη σου ομάδα.

Και δεν σταματάει εδώ.

Έχοντας πια φτάσει τις 13.500 εγγραφές, το AllAboutARIS κοιτάζει μόνο μπροστά και θέλει να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο.

Με αφορμή τα δύο χρόνια AllAboutARIS TV, τη Δευτέρα αρκετοί είναι αυτοί (συνδρομητές και μη), που θα κερδίσουν δώρα.

Και μη ξεχνάτε. Με μια εγγραφή, like και κοινοποίηση, βοηθάτε το AllAboutARIS TV να… εκτοξευτεί!

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X