Απίστευτη ΕΠΟ ζητάει και συγχαρητήρια γιατί δικαίωσε τον ΑΡΗ!!!(Pics)

από AllAboutARIS

Η UEFA τους τράβηξε το αυτί με τη γνωμοδότησή της, αλλά μάλλον δεν κατάλαβαν τι ακριβώς έγινε. Δηλαδή πόσο δύσκολο είναι να αντιληφθεί κανείς ότι η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία τους βάζει… χέρι και τους υπενθυμίζει, άρθρα, κανόνες και νόμους, που έπρεπε να λάβουν υπόψη τους; Για ποιο λόγο άλλωστε στην επιστολή της τα αναφέρει όλα αυτά; Μα γιατί υπάρχουν έντονες ανησυχίες για τον τρόπο λειτουργίας, όχι μόνο της επιτροπής αδειοδότησης, αλλά και ολόκληρης της Ομοσπονδίας.

Δε φτάνει λοιπόν, που έγιναν όλα αυτά, τώρα ζητούν και τα ρέστα; Μιλάμε είναι απίστευτοι. Αφού μας ενημέρωσαν ότι τελικά έφεση… γιοκ, βγάζουν και μία βαρύγδουμπη ανακοίνωση.

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση του Δευτεροβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης και στο… καπάκι την ανακοίνωση της ΕΠΟ. Δεν είναι δύο φορές το ίδιο πράγμα, προσέξτε. Έτσι βγήκαν οι ανακοινώσεις.

Και κάτι τελευταίο προς τον κ. Φιλιππούση και όσους… ενδιαφέρονται: Έπρεπε η UEFA να στείλει χαρτί με τους κανόνες και τα άρθρα κι όχι να τα ξέρει ο πρόεδρος της επιτροπής σας; Γιατί αν το καταλάβατε, σας βάζει χέρι ότι κακώς έκανε έφεση…

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X