Είναι βαριά η φανέλα… στην κυριολεξία

από AllAboutARIS

Δυσαρεστημένοι από τις νέες τους φανέλες είναι οι παίκτες της Άστον Βίλα, καθώς, όπως υποστηρίζουν, ιδρώνουν υπερβολικά μέσα σ’ αυτές.

Οι φετινές εμφανίσεις, τις οποίες επιμελήθηκε η εταιρεία αθλητικών ενδυμάτων Castore, προκάλεσαν συζητήσεις στα αποδυτήρια της ομάδας. Μάλιστα, έγιναν και παράπονα στη διοίκηση του κλαμπ, ισχυριζόμενοι ότι επηρεάζει την απόδοσή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε πηγή στην Telegraph: «Οι ποδοσφαιριστές φαίνονται σα να ‘χουν βγει από την πισίνα, μόλις λίγα λεπτά μετά τη σέντρα. Το θέμα δεν μπορεί να συνεχιστεί όλη τη σεζόν, πρέπει να λυθεί», τόνισε.

Σύμφωνα, πάντα, με το ίδιο μέσο οι ποδοσφαιριστές της Βίλα «αισθάνονται άβολα» εξαιτίας του βάρους, γεγονός που έγινε ακόμα πιο εμφανές στην ήττα από τη Λέγκια Βαρσοβίας, την περασμένη εβδομάδα, για τους ομίλους του Conference League.

Η αρμόδια εταιρεία υπέγραψε στην αρχή της σεζόν πολυετές συμβόλαιο με τα «λιοντάρια», ενώ προμηθεύει κι άλλες ομάδες της Premier League όπως η Νιουκάστλ και η Γουλβς, χωρίς να ‘χουν καταγραφεί προβλήματα σ’ αυτές.

Προτεινόμενα Άρθρα