Είναι επίσημο: Ο Μόντσου στον ΑΡΗ!

από AllAboutARIS

Και επίσημα πλέον ο Μόντσου είναι ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ με τους Κιτρινόμαυρους να ανακοινώνουν την μεταγραφή του Ισπανού μέσου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Monchu με μεταγραφή από την Real Valladolid για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο Ramón Rodríguez Jiménez (Monchu), όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στην ισπανική πόλη Πάλμα της Μαγιόρκα στις 13 Σεπτεμβρίου 1999.

Ο Ισπανός μέσος ξεκινώντας την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της RCD Mallorca, εντάχθηκε από την ηλικία των 12 ετών στην περίφημη ποδοσφαιρική σχολή της Barcelona.

O Monchu πέρασε από όλα τα ηλικιακά επίπεδα της «La Masia», φτάνοντας το 2017 μέχρι τη Barcelona B (66 συμμετοχές, 13 γκολ, 7 ασίστ).

Το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της Barcelona έγινε το 2020 στη φάση των «16» του Champions League με αντίπαλο τη Napoli.

Την επόμενη σεζόν ο Monchu αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού με τη φανέλα της Girona (43 συμμετοχές, 3 γκολ, 1 ασίστ) στη La Liga 2.

Το καλοκαίρι του 2021 ο Monchu άφησε τη Barcelona, μετά από δέκα χρόνια, με τη Granada να τον εντάσσει στο δυναμικό της. Μετά από 16 εμφανίσεις με τη φανέλα της Granada στη La Liga, o Monchu παραχωρήθηκε αρχικά με τη μορφή δανεισμού και έπειτα με μεταγραφή στην Real Valladolid.

Με τη φανέλα της o Monchu αγωνίστηκε 92 φορές (11 γκολ, 9 ασίστ) συμβάλλοντας τα μέγιστα, ώστε η ομάδα του να ανέλθει δύο φορές στη La Liga τα τελευταία δυόμισι χρόνια.

Σε ηλικία 24 ετών ο Monchu αφήνει για πρώτη φορά την Ισπανία και πλέον ανήκει στην οικογένεια του ΑΡΗ.

Bienvenido, Monchu!

Προτεινόμενα Άρθρα