Είναι στις φάσεις, κάνει δουλειά, του λείπει το γκολ…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά έχει καθιερωθεί στη βασική ενδεκάδα του ΑΡΗ τις τελευταίες δύο αγωνιστικές από τον Τόλη Τερζή, παίρνοντας τη θέση ενός ντεφορμέ Γκρέι και όντας πλέον σε καλύτερη κατάσταση από τον Ιανουάριο.

Ο Μαυριτανός παρουσιάζει σταδιακά όλα εκείνα τα στοιχεία που τον ανέδειξαν την περσινή σεζόν στον ΑΡΗ. Ταχύτητα, τραβάει πάνω του τα αντίπαλα στόπερ και την παραπάνω ταχύτητα που δίνει στη γραμμή κρούσης. Ακόμα όμως λείπει το γκολ…

Από τη μία είναι μέσα στις φάσεις. Δύο κλασσικές ευκαιρίες με τον Παναθηναϊκό μέσα από σετ παιχνίδι και τρεις κλασσικές φάσεις για να σκοράρει κόντρα στον ΟΦΗ αλλά… βρήκε πάνω στον Μανδά.

Το θετικό είναι ότι ο τρόπος με τον οποίο παίζει ο ΑΡΗΣ βοηθάει ώστε να τροφοδοτείται ο 27χρονος και να κάνει φάσεις. Το αρνητικό είναι ότι ακόμα δεν έχει σκοράρει μετά την επιστροφή του στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και φαίνεται ότι το ψάχνει επίμονα.

Αν πάντως συνεχίσει έτσι τόσο ο ίδιος όσο και ο ΑΡΗΣ, τότε θα είναι θέμα χρόνου για να βρει ξανά δίχτυα. Οχι με ποσοστά κλασσικού φορ… Δεν είναι άλλωστε τέτοιος παίκτης. Θα είναι όμως σημαντικό για την πορεία της ομάδας να βρει λύσεις στο σκοράρισμα και από τον Μαυριτανό πέραν της περιφέρειάς του.

 

Προτεινόμενα Άρθρα