Εβδομάδα ντέρμπι, τα βλέμματα στον Μάγιο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η ήττα από τον ΟΦΗ δεν… στέλνει τον ΑΡΗ όπως θα ήθελε στα ντέρμπι που έρχονται και σε πρώτη φάση κόντρα στον Ολυμπιακό. Αντιθέτως, αυξάνουν την πίεση και το “πρέπει” της νίκης κόντρα στους “ερυθρόλεκους”.

Οι “κιτρινόμαυροι” επιστρέφουν σήμερα από το Ηράκλειο και δίχως χρόνο για χάσιμο ξεκινούν την προετοιμασία τους για τη μεγάλη αναμέτρηση του επόμενου Σαββάτου (21/09) στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Άκης Μάντζιος καλείται να… επαναφέρει την ομάδα του τόσο αγωνιστικά όσο και πνευματικά, με λίγες μέρες μπροστά του και περιμένοντας παράλληλα τα νεότερα από το μέτωπο του Ούγκο Μάγιο.

Η χθεσινή απόδοση του Μάρτιν Μοντόγια αποτέλεσε πηγή προβλημάτων από τη δεξιά πλευρά της ομάδας, στην οποία ο πρώην αρχηγός της Θέλτα έχει επιδέιξει σταθερότητα έως τώρα.

Το ιατρικό τιμ θα επανεκτιμήσει σήμερα την κατάσταση του 33χρονου δεξιού μπακ, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα μπει άμεσα στις προπονήσεις και αναμένεται να είναι έτοιμος για τα βασικά πλάνα του προπονητή. Αφού πάρει όμως πρώτα το ιατρικό “οκ”.

Αυτή θα είναι μία από τις δύο σίγουρες αλλαγές στα πλάνα του Μάντζιου – η άλλη θα είναι ο Μόντσου- έχοντας μπροστά του τις επόμενες μέρες για να αποφασίσει τί άλλο θα αλλάξει.

Προτεινόμενα Άρθρα