Εβρά: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 12 μηνών για εγκατάλειψη της οικογένειάς του

από AllAboutARIS

Ο πρώην ποδοσφαιριστής Πατρίς Εβρά καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή για εγκατάλειψη της οικογένειάς του.
Την Τρίτη, το ποινικό δικαστήριο της Nanterre (Hauts-de-Seine) έκρινε τον πρώην αρχηγό της Γαλλίας ένοχο για εγκατάλειψη της οικογένειάς του, μεταξύ Μαΐου 2021 και Σεπτεμβρίου 2023, σε βάρος της συζύγου του, Σάντρα Εβρά.

Ο Πατρίς Εβρά αμφισβητεί τα γεγονότα και άσκησε έφεση κατά της απόφασης. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με διετή αναστολή, με προσωρινή εκτέλεση, και υποχρεώθηκε να καταβάλει στη σύζυγό του 4.000 ευρώ για ηθική βλάβη και 2.000 ευρώ για δικαστικά έξοδα.

«Ελπίζω ότι, χάρη σε αυτή την απόφαση, ο Εβρά θα καταλάβει επιτέλους ότι δεν είναι υπεράνω του νόμου και ότι δεν μπορείς να εγκαταλείψεις τη γυναίκα και τα παιδιά σου από τη μια μέρα στην άλλη. Πόσο μάλλον όταν γνωρίστηκαν στην ηλικία των 15 ετών και εκείνη τον ακολούθησε σε όλο τον κόσμο για να υποστηρίξει την ποδοσφαιρική του καριέρα», τόνισε η Ναταλί Ντιμπουά, δικηγόρος της πολιτικής αγωγής.

Σύμφωνα με την ίδια, οι οφειλές διατροφής του Εβρά από τον Ιούλιο του 2020 ανέρχονται στο ποσό των 969.000 ευρώ.

Προτεινόμενα Άρθρα