Εβρά: «Ξέρω γιατί η Παρί δεν θα κατακτήσει ΠΟΤΕ το Champions League»

από AllAboutARIS

Η Παρί Σεν Ζερμέν τα τελευταία χρόνια έχει ξοδέψει αμέτρητα εκατομμύρια ευρώ για παίκτες και εγκαταστάσεις: όμως, ακόμη και τώρα δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει το Champions League.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ακόμα ψάχνει το πρώτο της Champions League. Και αυτό μάλλον θα αργήσει πολύ να φτάσει στη γαλλική πρωτεύουσα, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο Πατρίς Εβρά.

Ο παλαίμαχος αριστερός μπακ με δηλώσεις του στο «Four Four Two» επισήμανε τους λόγους που οι συμπατριώτες του ακόμα δεν έχουν κάνει το μεγάλο… βήμα:

«Έχω ένα μεγάλο πρόβλημα με την Παρί Σεν Ζερμέν. Κάτι που κάνει και δεν μου αρέσει καθόλου. Βγάζει το κόκκινο χαλί για οποιονδήποτε παίκτη παίρνει. Ακόμη και για κάποιον που έχει αγωνιστεί μόλις δέκα φορές στο Champions League.

Μια φορά μιλούσα με τον Ντάνι Άλβες και μου είπε: “Πατ, ξέρουμε ότι ποτέ δεν θα κατακτήσουμε το Champions League. Αλλά είναι ωραία εδώ πέρα! Είμαστε ροκ σταρ!”.

Στις εξέδρες του γηπέδου τους δεν βλέπεις σοβαρούς ανθρώπους. Ή ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Αλλά άτομα σαν την Καρντάσιαν. Είναι ένας σύλλογος που τον νοιάζει πιο πολύ η εικόνα του, παρά η ουσία», τα λόγια του.

Προτεινόμενα Άρθρα