Εθνική Αγγλίας: Ο Μαγκουάιρ είναι πιθανό να χάσει το Euro 2024 λόγω τραυματισμού

Η εθνική Αγγλίας, όπως και όλες οι φιναλίστ του Euro 2024, έχουν περιθώριο να καταθέσουν τις τελικές λίστες στην UEFA μέχρι και την Παρασκευή (07/06).

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης (06/06) στους Τζέιμς Μάντισον και Κέρτις Τζόουνς ότι θα μείνουν εκτός λίστας και μένει ένα κόψιμο. Αυτό ενδέχεται να είναι ο Χάρι Μαγκουάιρ, όπως υποστηρίζουν τα βρετανικά ΜΜΕ.

Ο στόπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και γι’ αυτό το λόγο είναι πολύ πιθανό να χάσει το τουρνουά. Στη σημερινή προπόνηση ακολούθησε ατομικό μαζί με τους Λουκ Σο και Λιούις Ντανκ.

Το πάλεψαν, αλλά αποχαιρέτησαν από τα προημιτελικά του Roland Garros οι Τσιτσιπάδες
Προηγούμενο άρθρο Το πάλεψαν, αλλά αποχαιρέτησαν από τα προημιτελικά του Roland Garros οι Τσιτσιπάδες
Επόμενο άρθρο Νεκρή 34χρονη από την Κροατία σε τροχαίο στην Κατερίνη – Στο νοσοκομείο το δυο ετών παιδί της
Νεκρή 34χρονη από την Κροατία σε τροχαίο στην Κατερίνη – Στο νοσοκομείο το δυο ετών παιδί της

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News