Εθνική ομάδα: Για το 2Χ2 απέναντι στην Ιρλανδία

από AllAboutARIS

Έντεκα μήνες μετά την τελευταία τους συνάντηση στο Aviva Stadium του Δουβλίνου για τα προκριματικά του EURO 2024, Ελλάδα και Ιρλανδία θα τεθούν εκ νέου αντιμέτωπες στο ίδιο γήπεδο την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου (21:45), αυτή τη φορά για τη 2η αγωνιστική του UEFA Nations League 2024-25.

Η Εθνική ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση με ευρεία νίκη επί της δυνατής Φινλανδίας (3-0) στο «Γ. Καραϊσκάκης» και αν περάσει και από το Δουβλίνο μπαίνει σε τροχιά διεκδίκησης της πρώτης θέσης του ομίλου μαζί με την Αγγλία, που σε κάθε περίπτωση δεν παύει να είναι το φαβορί του γκρουπ.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σκέφτεται να παρατάξει την Εθνική με μία-δύο αλλαγές συγκριτικά με την αρχική ενδεκάδα απέναντι στη Φινλανδία. Ο Χατζηγιοβάννης δεν δικαίωσε την επιλογή του προπονητή του να ξεκινήσει βασικός κι αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Κωνσταντέλια. Από εκεί και ύστερα, ίσως παιχθεί άλλη μια θέση στη μεσαία γραμμή με αντικατάσταση ενός από τους Μάνταλο ή Μπουχαλάκη, με Ζαφείρη και Σιώπη να τη διεκδικούν.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Νορβηγός διαιτητής Έσπεν Έσκας,

Προτεινόμενα Άρθρα