Εθνική: Περισσότεροι από 15.000 θεατές στο ματς με την Κύπρο

από AllAboutARIS

Ο κόσμος δείχνει τεράστιο ενδιαφέρον και υπάρχει η εκτίμηση ότι το γήπεδο θα είναι κατάμεστο για πρώτη φορά ύστερα από πάρα πολύ καιρό σε ένα ποδοσφαιρικό ματς. Μάλιστα, γίνεται λόγος για παρουσία πάνω από 15.000 θεατών στις εξέδρες του γηπέδου.

Η ίδια εικόνα αναμένεται και για τον αγώνα της προσεχούς Κυριακής με το Κόσοβο που θα γίνει πάλι την ίδια ώρα.

Και οι δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνονται στις υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για το Nations League όπου ξεκίνησε με δύο σημαντικές εκτός έδρας νίκες επί της Βορείου Ιρλανδίας και του Κοσόβου την προηγούμενη εβδομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τις δύο κρίσιμες αναμετρήσεις, η ΕΠΟ σε συνεργασία με την ΕΠΣ Θεσσαλίας διοργανώνουν το προσεχές Σάββατο από τις 11 το πρωί ως τις 2 μετά το μεσημέρι ποδοσφαιρικό φεστιβάλ, που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ελεύθερο παιχνίδι σε γήπεδο μικρών διαστάσεων κι εντάσσεται στο πρόγραμμα Hello Football Friend, το οποίο ως στόχο έχει την εκπαίδευση της νέας γενιάς αθλητών και φιλάθλων.

Στο φεστιβάλ, που θα διεξαχθεί στην παραλία του Βόλου, θα δώσουν το παρών οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδος και φυσικά ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γκουστάβο Πογιέτ.

Προτεινόμενα Άρθρα