Ειρήνη Καρυπίδου: “Ενθουσιασμένοι που η Novibet ενώνει τους στόχους της μαζί μας”

από Γιώργος Γκάτος

Η πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΑΡΗ, Ειρήνη Καρυπίδου, τοποθετήθηκε για τη νέα χορηγική συνεργασία των “Κιτρινόμαυρων” με τη Novibet.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου:

“Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω σήμερα την συνεργασία μας με τη Novibet, τον μεγάλο μας χορηγό για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο ΑΡΗΣ τα τελευταία χρόνια έχει σταθεροποιηθεί στο γκρουπ των ομάδων που πρωταγωνιστούν στην Ελλάδα, έχοντας μια αδιάλειπτη πορεία στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στόχος μας στη πορεία αυτή, είναι να φτάσουμε ακόμα ψηλότερα. Στη προσπάθεια μας αυτή, έχουμε έναν ισχυρό συμπαίκτη. ¨Εχουμε τη πίστη ότι μαζί θα τα καταφέρουμε. Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Novibet ενώνει τους δικούς της υψηλούς στόχους με το δικό μας όραμα. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βελτιώσουμε τη θέση του ΑΡΗ τα επόμενα χρόνια.

Η παρουσία της Novibet δεν περιορίζεται μόνο στην ιδιότητα του μεγάλου χορηγού. Από κοινού έχουμε σχεδιάσει μια σειρά δράσεων, που θα αναδείξουν τον πολιτιστικό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό ρόλο του ΑΡΗ καθώς και του ποδοσφαίρου.

Άλλωστε, ο ΑΡΗΣ έχει πρωταγωνιστήσει στα κοινωνικά δρόμενα της Θεσσαλονίκης από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα. Καλωσορίζω τη Novibet στην οικογένεια του ΑΡΗ και είμαι πεπεισμένη ότι πρόκειται για μια win/win συνεργασία”.

Φωτογραφία: Motion Team

Προτεινόμενα Άρθρα