Ειρήνη Καρυπίδη και Λεωνίδας Μπακούρας με τον Chairman της Μίλαν με…άρωμα συνεργασίας

από AllAboutARIS

Πριν λίγες μέρες έλαβε χώρα στο Βελλίδειο το 2ο Metropolitan Summit του Economist . Μια εκδήλωση με σπουδαίες προσωπικότητες της παγκόσμιας οικονομίας. Με λαμπερές παρουσίες όπως του φρανσουα Ολάντ και άλλων ξένων αξιωματούχων πολιτικών οικονομικών ομιλητών.

Ο ΑΡΗΣ είχε εκπροσώπηση σε αυτό το event, με ρην παρουσία της Προέδρου και Διευθύνουσας Σύμβουλου της ΠΑΕ, Ειρήνης Καρυπίδη. Η κα. Καρυπίδη είχε μάλιστα την ευκαιρία να συναντηθεί και με σημαντικά πρόσωπα, όπως ο Paolo Scaroni , Deputy chairman στη Rothschild group και Chairman στην AC Milan .

Οι δυο τους κουβέντιασαν για πιθανά θέματα συνεργασίας ανάμεσα στον ιταλικό σύλλογο και τον ΑΡΗ, που αφορούν σε μελλοντικές συμφωνίες, ενώ δεν παρέλειψαν να προγραμματίσουν και νέο ραντεβού στο άμεσο μέλλον, ώστε να συζητήσουν εκτενέστερα.

Στην φωτογραφία, παρέα με τον γενικό διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ Λεωνιδα Μπάκουρα, γνωστός για τα φίλαθλα αισθήματά του για τον ΑΡΗ!

Ο ΑΡΗΣ μέσω των αντιπροσώπων του βρίσκεται στα μεγαλύτερα meetings παγκοσμίως, με πολλές ευκαιρίες για νέες συνεργασίες και περαιτέρω διεύρυνση της τεχνογνωσίας ως προς την καλύτερη λειτουργία του club, πέρα φυσικά από την επιχειρηματική εξέλιξη με ότι αυτό συνεπάγεται και για το club.

Προτεινόμενα Άρθρα