Εισηγείται ίδιες ποινές για μη αδειοδότηση η Super League

Την πρόταση να παραμείνουν ίδιες οι ποινές σε ομάδες που δεν θα αδειοδοτηθούν θα κάνει στην ΕΠΟ η Super League. Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη της διοργανώτριας αποφασίστηκε ομόφωνα να γίνει εισήγηση για διατήρηση του υπάρχοντος πλαισίου όσον αφορά στις τιμωρίες.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης πραγματοποιήθηκε η εγγραφή της ΠΑΕ Ιωνικός ως μέλους του συνεταιρισμού.

Επίσης, αποφασίστηκε ομόφωνα η εισήγηση προς την ΕΠΟ, ώστε να διατηρηθεί το υφιστάμενο πλαίσιο για τις ποινές επί μη αδειοδότησης για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 του Πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Εξουσιοδοτήθηκε ομόφωνα ο πρόεδρος του Δ.Σ., όπως η Super League προβεί σε μελέτη συγκεκριμένων προτάσεων για τη βελτίωση των γηπεδικών υποδομών, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και να διερευνηθεί η δυνατότητα ανάπτυξης e-sports της Super League. Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε να στηρίξουν όλες οι ομάδες το Missing Alert App του “Χαμόγελου του Παιδιού”, μέσω σχετικών ανακοινώσεων (π.χ. ανακοινώσεις μετεγγραφών, εικαστικές εφαρμογές ΠΑΕ-Μελών Super League κ.λπ.). Εγκρίθηκε ομόφωνα η επέκταση του θεσμού των 5 αλλαγών (Εγκύκλιος IFAB No. 23 της 28/5/21) και του θεσμού των 9 αναπληρωματικών στους πάγκους και για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 του Πρωταθλήματος Super League Interwetten».

Ατομικό ρεκόρ και πρόκριση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για Ρίζο (pics)
Προηγούμενο άρθρο Ατομικό ρεκόρ και πρόκριση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για Ρίζο (pics)
Επόμενο άρθρο Συνάντηση λίγκας-λοιμοξιολόγων για επιστροφή φιλάθλων
Συνάντηση λίγκας-λοιμοξιολόγων για επιστροφή φιλάθλων

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News