Εκτέθηκαν Δημητριάδης και ΕΠΣ Μακεδονίας

από AllAboutARIS

Από την πρώτη στιγμή που έγιναν οι ορισμοί της 4ης αγωνιστικής, το AllAboutARIS είχε επισημάνει το πρόβλημα με τους διαιτητές του ντέρμπι που προέρχονταν από την ΕΠΣΜ Μακεδονίας. Και όλοι είδαν τί θα συνέβαινε  εάν δεν υπήρχε VAR χθες στην Τούμπα.

Στη φάση του γκολ του Ντεσπότοφ και ενώ ο Μπράντον ήταν δύο μέτρα οφσάιντ, ο Δημητριάδης δεν σήκωσε ποτέ τη σημαία, με την τεχνολογία να σώζει τον ΑΡΗ και να εκθέτει τον βοηθό.

Με κάτι τέτοια… πέτσινα γκολ, ο συμπολίτης έχει κερδίσει τον ΑΡΗ ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν. Οσον αφορά μάλιστα τους βοηθούς, θυμίζουμε τον… περίφημο Σαραηδάρη που προερχόταν επίσης από την ΕΠΣ Μακεδονίας  και έκλεισε τα μάτια στην καρατιά του Γεωργιάδη στον Καράμπελα δείχνοντας πλάγιο υπέρ του ΠΑΟΚ.

Ο ΑΡΗΣ θα πρέπει να απαιτήσει να μην υπάρξουν ξανά διαιτητές από την ΕΠΣ Μακεδονίας στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ.

Προφανέστατα δικαιώθηκε 100% το AllAboutARIS που εστίασε περισσότερο σε αυτούς και όχι στον Παπαπέτρου ή τον Σιδηρόπουλο. Ο τελευταίος στη μία φάση που χρειάστηκε επενέβη ουσιαστικά ενώ ο Παπαπέτρου εκτέθηκε στη φάση της αποβολής του Βιερίνια που δεν έδωσε δεύτερη κίτρινη και ας τα… ακούει επικοινωνιακά από όσους δεν μπορούν να δεχθούν ότι θα πρέπει να εφαρμόζεται κάποια στιγμή και το 50-50 στα παιχνίδια -χθες ήταν 60-40 υπέρ του ΠΑΟΚ- και δεν θα κερδίζουν με πέτσινα πέναλτι, άδικα φάουλ, επιθετικά φάουλ και δεν θα υπάρχουν υπέρ τους άδικες κόκκινες κάρτες.

 

Προτεινόμενα Άρθρα