Εκτός έδρας: “Συλλογή” βαθμών, στα περσινά πρότυπα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Την επόμενη εβδομάδα ο ΑΡΗΣ δίνει το τελευταίο του εκτός έδρας παιχνίδι για τον 1ο γύρο, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Το παιχνίδι αυτό ολοκληρώνει τον 1ο γύρο της ομάδας και έναν κύκλο επτά εκτός έδρας αγώνων που περιλαμβάνει η ομάδα για αυτόν, με θετική συγκομιδή στα προηγούμενα έξι -το τελευταίο κόντρα στον ΠΑΟΚ- και η οποία κινείται στα πρότυπα της προηγούμενης χρονιάς.

Πέρυσι ο ΑΡΗΣ συγκέντρωσε 25 βαθμούς μακριά από το “Κλεάνθης Βικελίδης” στη regular season, 16 εκ των οποίων στον 1ο γύρο

Οι εκτός έδρας επιδόσεις της ομάδας κινούνται πάνω-κάτω στα ίδια επίπεδα και φέτος, έχοντας 12 βαθμούς σε έξι αγώνες και δίνοντας δύο ντέρμπι σε αντίθεση με μόλις ένα στο αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Κόντρα στον Ολυμπιακό θα φανεί εάν ο ΑΡΗΣ θα αγγίξει την επίδοση του περσινού 1ου γύρου. Ακόμα και αν δεν το κάνει όμως, έχει τα φόντα να… ρεφάρε στο δεύτερο μισό της σεζόν και με μόλις ένα ντέρμπι μακριά από το “Κλεάνθης Βικελίδης”

Μέχρι στιγμής ο ΑΡΗΣ  έχει τέσσερις νίκες και δύο ήττες εκτός έδρας. Η μία ήταν στο κακό βράδυ κόντρα στον Ιωνικό και η άλλη ελέω… Διαμαντόπουλου με τη “σφαγή” του ΟΑΚΑ.

 

Προτεινόμενα Άρθρα