Εκτός προπόνησης Κουέστα, Ντένις – Αύριο η αποστολή για Λαμία

από AllAboutARIS

Από το ματς σε… προπόνηση οι παίκτες του ΑΡΗ μιας και υπάρχει άμεσα αγωνιστική υποχρέωση, το ματς Κυπέλλου με τη Λαμία. Τα προβλήματα με Ντένις και Κουέστα παραμένουν, ενώ έφυγε για Αυστραλία ο Τζέγκο.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ:

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, passing game, παιχνίδι κατοχής μπάλας και μετάβασης, καθώς και παιχνίδι τακτικής για το δεύτερο γκρουπ) με τον Ντένις να ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Χουλιάν Κουέστα έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το μεσημέρι στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» (26/01, 20:00), στο πλαίσιο της 7ης φάσης (2η Αγωνιστική) του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην αναμέτρηση με την ομάδα της Φθιώτιδας επιστρέφει ο Ντάνιελ Μαντσίνι (εξέτισε την ποινή του), ενώ στον αντίποδα θα απουσιάσει ο Τζέιμς Τζέγκο, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αυστραλίας.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X