Εκτός προπόνησης ο Γκαρθία, ετοιμάζεται για ΑΡΗ!

από AllAboutARIS

Ο Μανού Γκαρθία συμπεριλήφθηκε στην 25μελή αποστολή της Σπόρτινγκ Χιχόν, που ταξίδεψε στο Αλικάντε για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της, ωστόσο, οι εξελίξεις… τρέχουν και τα… χθεσινά είναι ένα ακόμη δείγμα του ότι ο παίκτης ετοιμάζει βαλίτσες για τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας killerasturias, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, αν και είναι μαζί με την ισπανική ομάδα, δεν βγήκε στο γήπεδο για προπόνηση, αφού η μεταγραφή του στον ΑΡΗ είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Εκτός απροόπτου, ο Μανού Γκαρθία θα πάψει να είναι παίκτης της Σπόρτινγκ Χιχόν τις επόμενες ώρες. Από την Παρασκευή εξακολουθεί να είναι μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στο La Finca Resort, αλλά η μεταγραφή του στον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης φαίνεται ότι είναι κοντά.

Η απουσία του Μανού Γκαρθία από την προπόνηση ήταν η μοναδική από τους 25 παίκτες που έχουν ταξιδέψει. Η ομάδα ολοκλήρωσε την πρώτη προπόνηση στο Αλικάντε, ενώ ο Μανού Γκαρθία την παρακολούθησε από μία άκρη του γηπέδου. Η συμφωνία πώλησής του πρακτικά έχει κλείσει και η διαδικασία για την οριστική υπογραφή έχει ήδη ξεκινήσει.

Μια μεταγραφή για την οποία η ομάδα της Χιχόν θα λάβει έσοδα άνω των δύο εκατομμυρίων ευρώ, ποσό που θα καταλήξει να είναι υψηλότερο όταν πληρούνται μια σειρά από πολύ εφικτές μεταβλητές, τις οποίες έχουν συμφωνήσει και τα δύο μέρη. Έτσι, εκτός από μια απρόβλεπτη εξέλιξη, ο Μανού Γκαρθία δεν θα συμμετάσχει στον προγραμματισμένο φιλικό αγώνα με την Καρταχένα αυτό το Σάββατο στην Pinatar Arena».

 

Προτεινόμενα Άρθρα