Εμπαπέ: Πιστεύει ότι η υπόθεση βιασμού είναι… παγίδα από την Παρί

από AllAboutARIS

Η αναταραχή που δημιουργήθηκε από την απόδραση του Κιλιάν Εμπαπέ στη Σουηδία την περασμένη εβδομάδα, ενώ η ομάδα της Γαλλίας έπαιζε με το Ισραήλ, έχει πάρει νέα διάσταση τις τελευταίες ώρες. Το πρωί της Τρίτης (15/10), σουηδικά ΜΜΕ δημοσίευσαν πως η αστυνομία ερευνά τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης για «βιασμό και σεξουαλική επίθεση», μετά την επίσκεψή του στη Στοκχόλμη.

Η δικηγόρος του Εμπαπέ, Μαρί-Αλί Κανού-Μπερνάρ, δήλωσε την Τρίτη (15/10) πως ο 25χρονος σταρ είναι απόλυτα ήρεμος, πάει κανονικά στην προπόνηση, εργάζεται σκληρά και πως μία καταγγελία δεν αποδεικνύει κάτι. Η Ρεάλ Μαδρίτης από την πλευρά της, ενημέρωσε πως ο Γάλλος έχει αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του στον μηρό και πως μπορεί να ξεκινήσει βασικός στον αγώνα κόντρα στην Θέλτα, το Σάββατο (19/10) για την La Liga.

Όπως και να ‘χει, ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει επηρεαστεί από όλη αυτή την υπόθεση, κάτι το οποίου ανέφερε και η δικηγόρος του, τονίζοντας πως έχει μείνει άναυδος με όλα αυτά που γράφονται στα ΜΜΕ. Όσον αφορά τη θέση του, πέρα από το γεγονός ότι άμεσα τα χαρακτήρισε όλα αυτά «fake news» έχει και κάποιες συγκεκριμένες υποψίες.

Όπως αναφέρει η «Cadena Ser», ο Εμπαπέ θεωρεί πως όλη αυτή η κατάσταση είναι μία… παγίδα που του έχει στήσει η Παρί Σεν Ζερμέν και συγκεκριμένα ο διοικητικός της ηγέτης, Νασέρ Αλ Κελαϊφί. Θυμίζουμε πως οι δύο πλευρές εμπλέκονται σε δικαστικές διαμάχες για το ανεξόφλητο χρέος μισθού του γαλλικού συλλόγου στον παίκτη ύψους 55 εκατομμυρίων ευρώ.

Ίσως λοιπόν ο Κιλιάν Εμπαπέ να πιστεύει πως η Παρί Σεν Ζερμέν έχει στήσει αυτή την υπόθεση για να… παγώσει την άλλη. Ο χρόνος θα δείξει τι ισχύει και τι όχι. Πάντως η στην Ρεάλ δεν υπάρχει ανησυχία για την υπόθεση: «Αυτό το θέμα δεν είναι θέμα της Ρεάλ. Ο σύλλογος της Μαδρίτης δεν δείχνει ανησυχία. Τα μέλη του κλαμπ δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι είναι ψεύτικο», αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της έγκυρης γαλλικής ιστοσελίδας, RMC Sport.

Πηγή: sportal.gr

Προτεινόμενα Άρθρα