Ενίσχυση στα χαφ με Ντουκουρέ!

από AllAboutARIS

Λίγα 24ωρα πριν το φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και στον απόηχο μίας καταστροφικής βραδιάς στη Λαμίας, ο ΑΡΗΣ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και μεταγραφικά. Εκεί όμως ετοιμάζεται να κάνει τη ρελάνς του.

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης κινείται για 4-5 κινήσεις που εντάσσονται στα μεταγραφικά “θέλω” της ομάδας, στα οποία περιλαμβάνεται και ένας χαφ. Ο Παπέ Σεΐχ δεν πείστηκε να έρθει στη Θεσσαλονίκη, όμως φαίνεται ότι έχει βρεθεί ήδη η επόμενη επιλογή.

Οι πληροφορίες του AllAboutARIS αναφέρουν ότι οι “κιτρινόμαυροι” είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Σεΐκ Ντουκουρέ από τη Λεγκανές! Ο 29χρονος Ιβοριανός αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Λεβάντε ως ελεύθερος, μετρώντας μάλιστα έως τώρα 17 συμμετοχές σε La Liga και Copa Del Rey.

Ο Ντουκουρέ γεννήθηκε στην Ακτή Ελεφαντοστού αλλά μετακόμισε σε μικρή ηλικία στη Γαλλία. Το 2007 εντάχθηκε στις ακαδημίες της Λοριάντ όπου πραγματοποίησε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα (23 συμμ. 1 γκολ)

Το 2014 μετακόμισε στη Μετς για μία τριετία (58 συμμ. 1 γκολ), κάνοντας το 2017 το επόμενο βήμα στην Ισπανία και στη Λεβάντε, η οποία του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στη La Liga. Τη σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε δανεικός στην Ουέσκα ενώ από το περασμένο καλοκαίρι ανήκει στη Λεγκανές.

 

Προτεινόμενα Άρθρα