Ενα μέτωπο λιγότερο, “τρέχει” για τα επόμενα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με τον Φίλιπ Σίντκλεφ ο ΑΡΗΣ κλείνει, έστω και αργά, ένα από τα αρκετά μεταγραφικά μέτωπα που έχει και το οποίο μάλιστα εξελίχθηκε σε προτεραιότητα.

Οι “κιτρινόμαυροι” δεν πήραν τον δρόμο της εμπειρίας αλλά περισσότερο αυτόν της επένδυσης, κρίνοντας ότι ο Σουηδός έχει τόσο την ικανότητα όσο και την προοπτική σε βάθος χρόνου.

Η ατζέντα της ομάδας πλέον έχει μία κίνηση λιγότερη αλλά τουλάχιστον ακόμα 4-5 στις οποίες αναμένεται να προχωρήσει ως το φινάλκε των μεταγραφών και με τις μισές να έχουν τη μορφή του… επείγοντος, σχεδόν μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Στην κορυφή παραμένει η μία τουλάχιστον κίνηση που θα γίνει για το αριστερό άκρο της άμυνας και με 2-3 περιπτώσεις να είναι αυτές που απασχολούν τον ΑΡΗ τα τελευταία 24ωρα. Φορ και στόπερ ακολουθούν αμέσως μετά, ενώ υπάρχουν τα μέτωπα στα εξτρέμ -για τα δεξιά- και τα χαφ με ένα ακόμη 6άρι που είναι πιθανό να προσθέσει η ομάδα στο δυναμικό της.

Ολα αυτά με πίεση χρόνου για τον ΑΡΗ, ειδικά σε 1-2 θέσεις, και στόχο να γίνουν κάποιες ακόμα κινήσεις μέχρι τα τέλη της εβδομάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα