Ενδεκάδα: Οι σίγουροι και αυτοί που… παίζουν

Για ακόμη μία εβδομάδα οι απουσίες και η απόδοση κάποιων παικτών δεν έκανε εύκολο το έργο του Άκη Μάντζιου με τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Δύο θέσεις που είναι μόνιμο θέμα βρέθηκαν πάλι στο επίκεντρο των δοκιμών του Έλληνα τεχνικού τις τελευταίες μέρες, με το “10” να ξεχωρίζει όπως και αυτή του αριστερού εξτρέμ.

Οι επιλογές είναι συγκεκριμένες και λίγο μετά τις 19:00 θα γίνει γνωστό που… έκατσε η μπίλια, με το πιο πιθανό σενάριο να περιλαμβάνει τους Παναγίδη-Μενέντες και τον τελευταίο μάλιστα στον άξονα εάν όχι στα πλάγια.

Στην άλλη περίπτωση ο Σαμόρα θα πάρει φανέλα βασικού πίσω από τον Μορόν ενώ ενδεχόμενη έκπληξη περιλαμβάνει τον Κάρλσον ή ακόμα και τον Σουλεϊμάνοφ που δοκιμάστηκε μέσα στην εβδομάδα ως “10ρι”

Οι υπόλοιπες θέσεις είναι “κλειδωμένες” στο πλάνο του Μάντζιου. Ο Κουέστα στο τέρμα, Μοντόγια-Φεράρι στα άκρα της άμυνας και οι Φαμπιάνο-Μπράμπετς στα στόπερ. Νταρίντα-Βερστράτε στα χαφ, ο Σουλεϊμάνοφ δεξί εξτρέμ και ο Μορόν στην κορυφή της επίθεσης.

Βαθμοθηρία και… σερί!
Προηγούμενο άρθρο Βαθμοθηρία και… σερί!
Επόμενο άρθρο Επίδομα θέρμανσης: Οι δικαιούχοι και τα κριτήρια για το ρεύμα – Ποιοι μένουν εκτός (vid)
Επίδομα θέρμανσης: Οι δικαιούχοι και τα κριτήρια για το ρεύμα – Ποιοι μένουν εκτός (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News