Ενδεκάδα: Οι σταθερές, τα ερωτηματικά και η νέα κατάσταση στον πάγκο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στα τελευταία δύο παιχνίδια ο ΑΡΗΣ έχει βρει τον… μπούσουλα του, όσον αφορά την ενδεκάδα, με τον Τόλη Τερζή και στις στοχευμένες παρεμβάσεις του, ειδικά στην Τρίπολη.

Αυτός ο μπούσουλας υπάρχει ως βάση από τις αρχές της εβδομάδας για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, παράλληλα όμως υπάρχει ο Άλαν Πάρντιου που μπαίνει στην εξίσωση .

Στις τελευταίες δύο προπονήσεις θα φανεί εάν θα κάνει κάποια παρέμβαση ή αν θα αφήσει την ομάδα ως έχει, έχοντας βέβαια να διαχειριστεί τουλάχιστον ένα ερωτηματικό.

Αυτό αφορά τα χαφ, αφού ο Γκαρσία απουσιάζει και οι Νταμπό-Ντιό- διεκδικούν μία θέση στο αρχικό σχήμα. Ο πρώτος είχε κάποιες μικροενοχλήσεις τις προηγούμενες μέρες αλλά τις ξεπέρασε και θεωρητικά έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα, χωρίς ωστόσο να είναι και σίγουρο.

Περισσότερες πιθανότητες, από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, για να ξεκινήσει βασικός φαίνεται να έχει και ο Πάλμα αντί του Ιτούρμπε. Ένα ερωτηματικό που θα κληθεί να διαχειριστεί επίσης ο Πάρντιου μέχρι το Σάββατο. Μέχρι τότε θα φανεί εάν θα προχωρήσει σε περαιτέρω παρεμβάσεις στο αρχικό σχήμα ή αν θα εμπιστευτεί την ισορροπία που έχει βρει τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

 

Προτεινόμενα Άρθρα