Ενδιαφέρον της Ρεάλ για τον Χάβερτς

από AllAboutARIS

Κοιτάζει τη «ζωή» της χωρίς τον Μπενζεμά η Ρεάλ Μαδρίτης! Ο Γάλλος στράικερ έχει στα χέρια του μια εξωφρενική πρόταση από την Αλ-Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας, με την ομάδα από την Τζέντα να του προσφέρει συμβόλαιο 400 εκατ. ευρώ για δύο σεζόν και τον ίδιο να διαψεύδει τις φήμες περί αποχώρησης, όμως οι «μερένχες» σκοπεύουν να βρουν άμεσα τον αντικαταστάτη του!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της έγκυρης Marca, οι Μαδριλένοι έχουν βάλει στα «ραντάρ» τους τον εξαιρετικό Κάι Χάβερτς της Τσέλσι για τον οποίο δεν αποκλείεται να καταθέσουν πρόταση στους Λονδρέζους τις επόμενες ημέρες!

Το όνομα του Γερμανού επιθετικού, προέκυψε έπειτα από συνάντηση του Κάρλο Αντσελότι με τη διοίκηση, ενώ θυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας δημοσίευμα της δημοφιλούς ισπανικής ιστοσελίδας, ενέπλεξε το όνομα του Χοσελού με τη Ρεάλ, υποστηρίζοντας ότι οι «μερένχες» έχουν συμφωνήσει με την Εσπανιόλ για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή.
Σε ότι αφορά τον Χάβερτς η Ρέαλ είχε ενδιαφερθεί ξανά στο παρελθόν όταν ο παίκτης αγωνιζόταν στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, με τον ίδιο να προτιμά να μετακομίσει στο Λονδίνο για λογαριασμό της Τσέλσι.
To συμβόλαιο του 23χρονου Γερμανού με τους «μπλε» λήγει τον Ιούνιο του 2025, όμως η Ρεάλ δεν αποκλείεται να καταθέσει πολύ σύντομα πρόταση για την απόκτηση του. Με τη φανέλα της Τσέλσι, ο Χάβερτς έχει καταγράψει 129 συμμετοχές, ενώ ήταν και ο «χρυσός» σκόρερ στον τελικό κόντρα στην Σίτι το 2021 στο «Ντραγκάο» χαρίζοντας το Champions League στον αγγλικό σύλλογο.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X