Ενκουλού: Μία Εθνική που έκανε καλό! (pics)

από AllAboutARIS

Οι περισσότεροι προπονητές δεν αρέσκονται στις διακοπές των πρωταθλημάτων, λόγω Εθνικών. Θεωρούν πως βγαίνουν εκτός ρυθμού οι ποδοσφαιριστές τους, γενικά οι ομάδες τους, ενώ «χάνουν» κι αρκετούς παίκτες από τις προπονήσεις μιας και πρέπει να φύγουν. Στην περίπτωση που θα «συζητήσουμε» παρακάτω, δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω, εκτός από το ότι ο ποδοσφαιριστής λείπει από τις προπονήσεις. Κι αναφερόμαστε στον Νικολά Ενκουλού.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός είναι στη Σεούλ με τον Εθνική Καμερούν. Απουσιάζει από τις προπονήσεις του ΑΡΗ, αλλά… Ο Ενκουλού έπαιξε χθες ένα «γεμάτο» 90λεπτο με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Κάτι που στους Κιτρινόμαυρους δεν έχει κάνει ακόμη. Η παρουσία του στην αφρικανική ομάδα και ιδιαίτερα αν αγωνιστεί και στο δεύτερο φιλικό με τη Νότια Κορέα, θα τον βοηθήσει να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πως η όλη κατάσταση βοηθάει τόσο τον Ενκουλού, όσο και τον ΑΡΗ. Διότι μέσα στη σεζόν, οι Κιτρινόμαυροι θα τον χρειαστούν κι αν επιστρέψει με «γεμάτα» 90λεπτα, αυτό μόνο κέρδος θα είναι.

Δείτε εικόνες από το φιλικό με πρωταγωνιστή τον παίκτη των Κιτρινόμαυρων:

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X