Εντιαγέ: «Μέτρησε το πάθος – Να.. πατήσουμε σε αυτή την εμφάνιση» (vid)

από AllAboutARIS

O Μπαντού Εντιαγέ ξεκίνησε το χθεσινό ματς από τον πάγκο και αξιοποιήθηκε από τον Μάντζιο στο δεύτερο μέρος, σε έναν διαφορετικό ρόλο που του… βγήκε.

Ο Σενεγαλέζος… μπήκε στα παπούτσια του Μπερτόγλιο και ήταν εκ των διακριθέντων της ομάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό, με ένα πάθος που όπως δήλωσε έλειψε πολύ στα προηγούμενα ματς.

Αρχικά δήλωσε: “Ήταν η πρώτη μας νίκη. Ηταν δύσκολη, απέναντι σε μια καλή ομάδα. Παλέψαμε όμως με πάθος και με δύναμη μέχρι το τέλος και την αξίζαμε”.

Για το πάθος που επέδειξε η ομάδα: “Πράγματι αυτό ήταν το στοιχείο που μέτρησε. Hταν το πιο σημαντικό, κάτι που δεν το είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Ξέραμε τις δυσκολίες του αγώνα, παίξαμε όπως έπρεπε και πετύχαμε την νίκη”.

Για την παρουσία του κόσμου παραδέχθηκε ότι: “Ήταν σημαντική η βοήθεια των φιλάθλων μας, μας έδωσαν ώθηση, ήταν μια ωραία βραδιά, είμαστε όλοι χαρούμενοι και έτσι χαρούμενοι πάμε στα σπίτια μας. Ηταν μια καλή εμφάνιση, η οποία θα αποτελέσει την βάση για να είμαστε καλύτεροι και να βελτιωνόμαστε στην συνέχεια μέσα από την συνεχή δουλειά και την προσπάθεια”.

Προτεινόμενα Άρθρα