Εξάρα της Μπαρτσελόνα με… παπάδες από Λεβαντόφσκι (vids)

από AllAboutARIS

Έξι μέρες πριν την πρεμιέρα της στη La Liga κόντρα στη Ράγιο Βαγεκάνο (13/8, 22:00) η Μπαρτσελόνα έκανε πάρτι κόντρα στη μεξικανική Πούμας στο «Καμπ Νου». Σε παιχνίδι για το Gamper 2022 προς τιμή του ιδρυτή του συλλόγου, οι Καταλανοί συνέτριψαν με 6-0 την ομάδα στην οποία αγωνίζεται πλέον ο Ντάνι Άλβες και έδειξαν έτοιμοι για τα επίσημα.

Μόλις στο 3′ ο Λέβα άνοιξε το σκορ και παράλληλα τον λογαριασμό του με τη φανέλα της νέας του ομάδας, όταν τελείωσε εξαιρετικά τη φάση μετά από ασίστ του Πέδρι. Δύο λεπτά μετά οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Ο Πολωνός σέρβιρε για τον Ισπανό παικταρά που έκανε με άνεση το 2-0 για την Μπαρτσελόνα.

Από ασίστ του Ραφίνια ο Ντεμπελέ με πλασέ στην κίνηση έκανε το 3-0 στο 10′ και στο 19′ ο Λέβαντόφσκι έδωσε νέα ασίστ στον Πέδρι που έκανε το 4-0 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Ομπαμεγιάνγκ που είχε περάσει ως αλλαγή πήρε την ασίστ από τον Κεσί και σε άδειο τέρμα έκανε το 5-0 στο 49′.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 84′ ο Ντε Γιονγκ σαν σε προπόνηση, με τον Ολλανδό να πετυχαίνει ίσως και το τελευταίο του γκολ με την Μπαρτσελόνα καθώς δέχεται μεγάλες πιέσεις για να πωληθεί.

Η σύνθεση της Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν (61′ Πένια), Ρομπέρτο (61′ Ντεστ), Αραούχο (61′ Κούντε), Γκαρσία (46′ Πικέ), Μπαλντέ (46′ Άλμπα), Γκάβι (46′ Κεσιέ), Μπουσκέτς (46′ Γκονσάλες), Πέδρι (46′ Φρένκι Ντε Γιονγκ), Ντεμπελέ (46′ Ομπαμεγιάνγκ), Λεβαντόφσκι (60′ Ντεπάι), Ραφίνια (46′ Φάτι).

Προτεινόμενα Άρθρα