Εξαφάνισε το πέναλτι στον Μορόν ο Λανουά!

από AllAboutARIS

Η… πολυπόθητη ανάλυση της ΚΕΔ για την τρίτη αγωνιστική είναι γεγονός από τον Στεφάν Λανουά, με τον Γάλλο αρχιδιαιτητή να… συμφωνεί με τους Παπαδόπουλο-Ευαγγέλου για την ακύρωση του γκολ του Σαμόρα και να «εξαφανίζει» το διπλό πέναλτι στον Μορόν.

Παράλληλα, σημειώνει πως δεν υπάρχει πέναλτι στη περίπτωση του Μουκουντί, ενώ δεν σχολίασε ούτε το καθαρό επιθετικό φάουλ του ΠΑΟΚ για το 2-1 μέσα στο Περιστέρι.

Συγκεκριμένα για το παιχνίδι του ΑΡΗ, σημειώνει ότι ο Σαμόρα… σκοράρει με το χέρι, ενώ εντύπωση προκαλεί η απόφαση του να μην σχολιάσει το καθαρό διπλό πέναλτι που γίνεται εις βάρος του Λορέν Μορόν.

Για το χέρι του Μουκουντί σημειώνει πως η μπάλα πρώτα βρίσκει στον μηρό, ενώ στη συνέχεια το χέρι του βρίσκεται σε φυσική θέση.

Στο Περιστέρι δικαίωσε το δίδυμο διαιτητή-VAR για την απόφαση να ακυρώσει το γκολ του 0-2, όπως και το πλεονέκτημα που άφησε ο ρέφερι πριν τον καταλογισμό του πέναλτι για το 1-1. Από την άλλη όμως παρέλειψε να σχολιάσει τη πιο σημαντική φάση του αγώνα, αυτή στο 90′, όπου ο Καμαρά σκόραρε κάνοντας επιθετικό φάουλ.

Δείτε το βίντεο:

Προτεινόμενα Άρθρα