Στον Ολυμπιακό… και στο ιατρικό δελτίο στρέφεται από σήμερα και πάλι το ενδιαφέρον των ανθρώπων του ΑΡΗ.
Στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα προστέθηκε και αυτό του Μόουζες Οντουμπάζιο, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα με τον Βόλο λόγω χτυπήματος στη γάμπα.
Ο Άγγλος μπακ θα υποβληθεί μέχρι το απόγευμα σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος και ποιά είναι η κατάστασή του εν όψει του μεθαυριανού αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό/
Αναμονή για Ρουπ και Ενκουλού
Την ίδια στιγμή σήμερα αναμένονται τα νεότερα όσον αφορά τους Ρουπ και Ενκουλού. Ο Γερμανός ακόμα δεν έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς οπότε έχει πολύ λίγες ελπίδες για να προλάβει τον Ολυμπιακό. Εάν όμως το κάνει έως αύριο, τότε θα αυξήσει τις ήδη βάσιμες ελπίδες που είχε για να είναι διαθέσιμος κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Ο Ενκουλού πήρε ανάσες χθες και μέχρι αύριο θα περιμένει ο Τερζής για να δει την κατάστασή του και να ξέρει αν θα μπορεί να τον υπολογίζει για το βασικό σχήμα του αγώνα της επόμενης Τετάρτης.