Εξτρέμ: Πάλμα και μετά… έχει θέμα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Λουίς Πάλμα κατάφερε να καταγράψει μία δεύτερη σερί καλή εμφάνιση. Ισως και ελαφρώς καλύτερη από αυτή του πρώτου αγώνα με τη Ντιναμό Κιέβου, ενισχύοντας και πάλι την στατιστική του με μία ασίστ.

Ο Ονδουριανός ήταν ο μοναδικός που προσέφερε πάλι κάτι από τα “φτερά” της επίθεσης, σε αντίθεση με τους Κάρλσον και Μενέντες.

Ο Σουηδός ξεκίνησε τον αγώνα, για να έρθει στο δεύτερο μέρος και να τον αντικαταστήσει ορθώς ο Αργεντινός. Αμφότεροι όμως κινήθηκαν σε μέτρια έως κακά στάνταρ απόδοσης.

Το μοναδικό ελαφρυντικό του Κάρλσον είναι η ενεργή συμμετοχή στο γκολ του Τζούρασεκ. Από εκεί και πέρα όμως αδυνατούσε να προσφέρει το κάτι παραπάνω, βρίσκοντας μάλιστα αρκετούς χώρους για να το κάνει.

Η αποχώρησή του ήταν φυσιολογική, όμως ο Μενέντες εξελίχθηκε χειρότερα ως επιλογή. Στην παράσταση σπαταλάει τη μεγάλη ευκαιρία που του δημιουργεί ο Χριστοδουλόπουλος, όταν μοιραίος φυσικά και στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο μοναδικός εξτρέμ που αποδίδει αυτή τη στιγμή είναι εκείνος του οποίου το μέλλον παραμένει αβέβαιο. Κανείς δεν ξέρει τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθεί η παρουσία των Κάρλσον και Μενέντες στον ΑΡΗ, για την ώρα όμως δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες που δημιουργήθηκαν  με την έλευσή τους.

Προτεινόμενα Άρθρα