Επέστρεψε και ο Βερστράτε

Ακόμη ένας επέστρεψε στις προπονήσεις του ΑΡΗ και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της ομάδας των «κιτρινόμαυρών». Ο λόγος για τον Μπίργκερ Βερστράρε ο οποίος επέστρεψε μετά από άδεια που του είχε δοθεί για προσωπική του υπόθεση.

Αναλυτικά όπως αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ: «Οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Νέο πρόσωπο στην προπόνηση της Πέμπτης ήταν ο Μπίργκερ Βερστράτε (στον Βέλγο μέσο είχε δοθεί άδεια, προκειμένου να διευθετήσει μια προσωπική του υπόθεση). Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις συναρμογής, παιχνίδια κατοχής μπάλας και τρέξιμο αερόβιας μορφής.

Κώστας Αντετοκούνμπο: Εκτός αγώνα με ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο
Προηγούμενο άρθρο Κώστας Αντετοκούνμπο: Εκτός αγώνα με ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο
Επόμενο άρθρο Συναντήθηκε με την Εθνική ομάδα του 2004 ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Συναντήθηκε με την Εθνική ομάδα του 2004 ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News