Στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη βρίσκεται πλέον ξανά ο Μπράιαν Νταμπό, ο οποίος κλήθηκε κανονικά να φωνάξει «παρών» στην έναρξη της προετοιμασίας του ΑΡΗ. Ο Γαλλοαφρικανός μέσος μάλιστα σήμερα πέρασε από τις απαραίτητες εξετάσεις (εργομετρικά κτλ) κι εκτός απροόπτου την Πέμπτη θα παραβρεθεί στην πρώτη προπόνηση της ομάδας.
Βέβαια, όπως είναι γνωστό ο 30χρονος ποδοσφαιριστής δεν είναι στα πλάνα του ΑΡΗ από το φινάλε της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, έχοντας τεθεί στο περιθώριο, παραμονές του εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ για τα Playoffs, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.
Σε εξέλιξη βρίσκονται συζητήσεις για να λυθεί το συμβόλαιό του, αφού δεν υπολογίζεται. Μέχρι να συμβεί όμως αυτό θα κάνει κανονικά προπονήσεις.
