Επίθεση της Μπαρτσελόνα στη Ρεάλ Μαδρίτης!

από AllAboutARIS

Σε επίθεση κατά της Ρεάλ Μαδρίτης εξελίχθηκε η συνέντευξη Τύπου που προχώρησε ο Ζοάν Λαπόρτα για την υπόθεση «Νεγκρέιρα».

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα αφού πρώτα παρουσίασε έγγραφα που -όπως υποστήριξε- αποδεικνύουν την αθωότητα της ομάδας του, αναφέρθηκε στην αιώνια αντίπαλό της, με τέτοιο τρόπο, που πιθανότατα ποτέ κανείς άλλος εκπρόσωπος της Μπάρτσα, να έχει κάνει.

«Η Μπαρτσελόνα δέχεται μια γιγαντιαία… καμπάνια καταστροφή της φήμης της και του ονόματός της, η μεγαλύτερη στην ιστορία των 123 ετών της. Η Μπαρτσελόνα είναι ένα μοντέλο ομάδας που υποστηρίζει το fair play, τόσο εντός όσο εκτός αγωνιστικού χώρου. Και είναι κάτι για το οποίο ήμασταν και είμαστε υπερήφανοι και θα το υπερασπιστούμε», ανέφερε πριν ξεκινήσει τις ευθείες βολές κατά της Ρεάλ.

«Και πίσω από την προσπάθεια αυτή δυσφήμισης υπάρχει μια ομάδα. Φυσικά και αναφέρομαι στην Ρεάλ Μαδρίτης. Μιας ομάδας του καθεστώτος, μιας ομάδας που έχει ευνοηθεί ιστορικά, και ευνοείται ακόμη και σήμερα. Η Ρεάλ Μαδρίτης πάντα θεωρείτο σαν την ομάδα του «βασιλιά», πολύ κοντά του. Τις τελευταίες επτά δεκαετίες οι υπεύθυνοι και μέλη των επιτροπών διαιτησίας ήταν μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ρεάλ», ανέφερε.

Προτεινόμενα Άρθρα