Επίθεση Τσαλχάνογλου σε Ζλάταν: «Κάνει σαν 18χρονο, ενώ είναι 40 χρονών»

από AllAboutARIS

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Χακάν Τσαλχάνογλου μετά τις προτροπές του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς προς τους φίλους της Μίλαν να… πικάρουν τον Τούρκο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Μιλώντας στην τουρκική εφημερίδα «Fanatik», ο μεσοεπιθετικός της Ίντερ εξαπέλυσε δριμεία κριτική προς τον πρώην του συμπαίκτη, τον οποίο χαρακτήρισε ουσιαστικά εγωπαθή και ανώριμο, καθώς προσπαθεί συνεχώς να κλέψει την προσοχή με κάθε τρόπο.

«Είναι ένας άνθρωπος 40 χρονών, όχι 18! Δεν θα έκανα τέτοια πράγματα αν ήμουν στην ηλικία του. Απλά του αρέσει να είναι το κέντρο της προσοχής. Δεν είχε καμία συνεισφορά στην κατάκτηση του Scudetto αυτή τη σεζόν, με το ζόρι έπαιξε, αλλά θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να τραβήξει την προσοχή.

Εξάλλου, αυτός είναι που με παίρνει συνέχεια τηλέφωνο και μου λέει να πάμε για φαγητό ή για μια βόλτα με τις μηχανές. Έγραψε ακόμα και στο βιβλίο του για μένα. Έπρεπε να γράψει κάτι, αλλιώς θα ήταν γεμάτο με λευκές σελίδες. Είναι καλύτερο να μην ασχολούμαι, πραγματικά» ανέφερε στο πρωτοφανές του ξέσπασμα.

Ο Τσαλχάνογλου πάντως δεν έμεινε εκεί, αφού στη συνέχεια χαρακτήρισε την Ίντερ πολύ ανώτερη της πρώην ομάδας του και πρωταθλήτριας Μίλαν, ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει τα καρφιά του και για τον προπονητή των Νερατζούρι, Σιμόνε Ιντζάγκι!

«Η Ίντερ έχει πολύ καλύτερη ομάδα από τη Μίλαν. Χάσαμε ένα ντέρμπι που άλλαξε ξαφνικά στο 75΄όταν ο Πέρισιτς κι εγώ γίναμε αλλαγή. Προηγούμασταν 1-0 αλλά χάσαμε 2-1, οπότε είχε ευθύνη ο προπονητής και του το είπα. Στον ημιτελικό του Κυπέλλου όμως τους νικήσαμε με 3-0» κατέληξε.

Πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X