Επίσημα στην Αβελίνο ο Σουνάς (pic)

Η Αβελίνο επισημοποίησε την συμφωνία με τον Δημήτρη Σουνά, γνωστοποιώντας με ανακοίνωσή της την απόκτησή του. Ο 29χρονος Έλληνας κεντρικός μέσος, που παραχωρήθηκε από την Καταντζάρο, δεν υπέγραψε τελικά συμβόλαιο για 2+1 χρόνια όπως ανέφεραν χθεσινά δημοσιεύματα, αλλά για τέσσερα χρόνια.

Ο Δημήτρης Σουνάς είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 με την ομάδα του, ωστόσο εκείνη συναίνεσε τελικά να τον παραχωρήσει στην ομάδα της τρίτης κατηγορίας, από την οποία παλαιότερα είχε περάσει άλλος ένας Έλληνας, ο Νίκος Αναστόπουλος.

Την περασμένη σεζόν κατέγραψε 37 συμμετοχές με την Καταντζάρο σκοράροντας τρία γκολ και δίνοντας πέντε ασίστ στα περισσότερα από 2.000 λεπτά που αγωνίστηκε, στην προσπάθεια που έκανε η ομάδα του φτάνοντας και μέχρι και στα Play Off ανόδου της Serie B.

Η ανακοίνωσή του:

Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο για τον καύσωνα – Μέχρι την Κυριακή τα 40αρια
Προηγούμενο άρθρο Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο για τον καύσωνα – Μέχρι την Κυριακή τα 40αρια
Επόμενο άρθρο Εντατικά για Σαμόρα…
Εντατικά για Σαμόρα…

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News