Επίσημο: Πρώτος στόχος για την Εθνικής Βραζιλία ο Αντσελότι!

από AllAboutARIS

Το πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Βραζιλίας θα γίνει αυτόματα ο Κάρλο Αντσελότι σε περίπτωση που δεν συνεχίσει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το καλοκαίρι.

Αυτό παραδέχθηκε σε συνέντευξη του στο Reuters, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της Βραζιλίας, Εντνάλντο Ροντρίγκες, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο Ιταλός τεχνικός είναι μία λύση κοινά αποδεκτή: «Ο Αντσελότι συγκεντρώνει τον απόλυτο σεβασμό στις τάξεις όλων των παικτών. Όχι μόνο του Ρονάλντο ή του Βινίσιους Τζούνιορ, αλλά όλων των παικτών που έπαιξαν υπό τις οδηγίες του.

Εκτιμώ πολύ την ειλικρίνεια του, τον τρόπο που εργάζεται, αλλά και την διάρκεια του. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο για να συστηθεί. Είναι αναμφίβολα ένας κορυφαίος προπονητής, ο οποίος έχει πολλές επιτυχίες και ελπίζουμε ότι μπορεί να έχει ακόμα περισσότερες στο μέλλον.

Δεν είναι μόνο η κορυφαία επιλογή σε ότι αφορά τους παίκτες, αλλά και είναι κοινά αποδεκτός από τον κόσμο. Όποιον κι αν ρωτήσεις στην Βραζιλία, σε όποιο γήπεδο και αν πας, το όνομα του Αντσελότι είναι το πρώτο που ακούς για τον ιδανικότερο για τον πάγκο της Εθνικής. Ας έχουμε πίστη στον Θεό, ας περιμένουμε την ευκαιρία μας και θα δούμε τι θα γίνει», κατέληξε ο Βραζιλιάνος Πρόεδρος, ο οποίος θέλει να είναι σε θέση να ανακοινώσει εντός Μαΐου τον νέο τεχνικό της «σελεσάο».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X