Επική ανατροπή για τη Γιουνάιτεντ με δύο γκολ του ΜακΤόμινεϊ στις καθυστερήσεις

από AllAboutARIS

Το… συνηθισμένο κακό πρόσωπο των Κόκκινων Διαβόλων εμφανίστηκε ξανά στο «Ολντ Τράφορντ», όμως η ομάδα του Τεν Χαγκ φρόντισε να το «σβήσει» στα τελευταία λεπτά και στη θέση του να επιδείξει ψυχή και χαρακτήρα. Με δύο τέρματα του ήρωα ΜακΤόμινεϊ στις καθυστερήσεις, η Γιουνάιτεντ υπέταξε με ανατροπή την Μπρέντφορντ και πήρε τη νίκη (2-1) από ένα ματς από το οποίο πιθανότατα δεν δικαιούταν τίποτα…

Φλέρταραν με την τρίτη διαδοχική εντός έδρας ήττα οι Κόκκινοι Διάβολοι και απέφυγαν να σπάσουν σχετικό αρνητικό ρεκόρ 61 χρόνων!

Σε χαμηλό ρυθμό κινήθηκε γενικά το παιχνίδι με τους γηπεδούχους να κυκλοφορούν αλλά να μην απειλούν. Στο 26′ μετά από λάθος του Κασεμίρο, οι Μέλισσες έκλεψαν την μπάλα και εκμεταλλεύτηκαν τόσο την τρικυμία της άμυνας της Γιουνάιτεντ, όσο και τη – νέα – κακή αντίδραση του Ονάνα, με τον Γιένσεν να ανοίγει το σκορ.

Τα πράγματα έγιναν πολύ περίπλοκα για τους Κόκκινους Διαβόλους που για ώρα έδειχναν πλήρως «κλειδωμένοι» από τους αντιπάλους τους, ενώ γίνονταν επικίνδυνοι μόνο από μακριά.

Στις καθυστερήσεις όμως, με σχεδόν… μεταφυσικό τρόπο, η δύναμη της Γιουνάιτεντ έπνιξε τις Μέλισσες. Στο 90+3′ ο ΜακΤόμινεϊ με ωραίο τελείωμα ισοφάρισε και στην τελευταία γιόμα της… απελπισίας, από την κεφαλιά-πάσα του Μαγκουάιρ ο Σκωτσέζος, επίσης με το κεφάλι, νίκησε τον Στρακόσα και υπέγραψε το τρίποντο, βάζοντας φωτιά στο, κατά τα άλλα, εκνευρισμένο «Ολντ Τράφορντ».

Προτεινόμενα Άρθρα