Επική πρόκριση για Ρέιντζερς, στην παράταση Μονακό και Ντ. Κιέβου

από AllAboutARIS

Παρά το γεγονός ότι είχε ηττηθεί με 2-0 από τη βέλγικη Σεν Ζιλουάζ στο πρώτο παιχνίδι, η Ρέιντζερς κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή στο «Άιμπροξ» (3-0) και να πάρει έτσι την πρόκριση στα playoffs του φετινού Champions League!

Ο Ταβερνιέ άνοιξε το σκορ για τους Σκωτσέζους στο 41′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ στο 58′ ο Τσόλακ βρέθηκε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή, για να «γράψει» το 2-0 και να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου ματς. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε με μία ακόμη κεφαλιά ο Τίλμαν, μετά από σέντρα στου Μπάρισιτς, στέλνοντας στον έβδομο ουρανό τους φίλους της ομάδας του

Μεγάλη πρόκριση πανηγύρισε και η Αϊντχόφεν, η οποία χρειάστηκε την παράταση για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μονακό. Μετά το 1-1 στο Πριγκιπάτο, οι Ολλανδοί προηγήθηκαν με όμορφο πλασέ του Φέρμαν στο 21′, πριν οι Μονεγάσκοι βρουν τον τρόπο να αντιδράσουν με γκολ των Μαριπάν (58′) και Μπεν Γεντέρ (70′). Στο 89′ ο Γκουτιέρες ισοφάρισε με κεφαλιά στέλνοντας το ματς στην παράταση και εκεί ο Λουκ Ντε Γιονγκ με δικιά του καρφωτή κεφαλιά, διαμόρφωσε το τελικό 3-2! Στα τελευταία λεπτά αποβλήθηκε για τους φιλοξενούμενους ο Αμανί.

Με ανατροπή προκρίθηκε και η Ντιναμό Κιέβου, η οποία είχε επικρατήσει 1-0 της Στουρμ Γκρατς στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι. Οι Αυστριακοί προηγήθηκαν στο 27′ με τον Χόιλουντ, διατηρώντας το προβάδισμα στο 90λεπτο και στέλνοντας το ματς στην παράταση. Εκεί, οι Ουκρανοί εμφανίστηκαν ανώτεροι και αφού ισοφάρισαν στο 97′ με τον Βιβτσαρένκο, πήραν και τη νίκη με γκολ του Τσιγκάνκοφ στο 112′! Για τους φιλοξενούμενους αποβλήθηκε στο 105′ ο Σαρκάρια.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X