Επισπεύδονται οι επαφές – Πάει για τα πρώτα “ναι”

από Νίκος Παπαδόπουλος

Προτελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου από σήμερα και η πίεση για τα μεταγραφικά είναι πλέον διπλή στον ΑΡΗ. Πρώτα από τον χρόνο και μετά από την κατάσταση της ομάδας.

Η εικόνα της Ριζούπολης και η βαθμολογική θέση της, καθιστούν πλέον αναγκαία την ενίσχυση του ρόστερ για την οποία “τρέχει” πιο “ζεστά” ο Θεόδωρος Καρυπίδης και εν μέσω μίας δύσκολης περιόδου οικονομικά.

Ο προβληματισμός του ιδιοκτήτη της ομάδας στη Ριζούπολη θα επηρεάσει το μεταγραφικό και ήδη έχει επισπεύσει τις επαφές που είναι ήδη σε εξέλιξη, με αποτέλεσμα να είναι ακόμα πιο κοντά και τα πρώτα “ναι”.

Από την προηγούμενη εβδομάδα ο ΑΡΗΣ έχει προχωρήσει λίγο παραπάνω το θέμα του χαφ αλλά και του εξτρέμ και μαζί με τον Πίρσμαν δεν αποκλείεται να είναι και οι πρώτες κινήσεις που θα πάρουν τη σκυτάλη από τον Λουίς Πάλμα.

Την ίδια στιγμή “τρέχουν και οι άλλες υποθέσεις. Στόπερ, δεξιός μπακ, επιτελικός μέσος και φορ είναι τα επόμενα “θέλω” του ΑΡΗ και θα προσπαθήσει να καλύψει όσα μπορεί από αυτά -αν όχι όλα- ως τα τέλη του μήνα.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X