Επιστρέφει στις νίκες με combo για ταμείο ο ΑΡΗΣ!

από AllAboutARIS

Επιστροφή με… φόρα για τον Άρη. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου είναι έτοιμη για μία νίκη που θα την ανεβάσει βαθμολογικά και θα της δώσει ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Άρης αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (20:00) και είναι φυσικά το φαβορί για το τρίποντο. Ο Άκης Μάντζιος βρήκε τον χρόνο που χρειαζόταν για να δουλέψει εντατικά με τους παίκτες του και η διακοπή για τα ματς των Εθνικών ομάδων μόνο καλό μπορεί να έκανε στους «κιτρινόμαυρους», που τελικά θα παίξουν στην έδρα τους μετά το πρόβλημα στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών.

Ο Άρης θέλει να «σβήσει» την εντός έδρας γκέλα με την ισοπαλία κόντρα στη Κηφισιά και το ματς τη 8ης αγωνιστικής της Super League αποτελεί μία ιδανική ευκαιρία. Ο Πανσερραϊκός δεν διαθέτει σε καμία περίπτωση την ποιότητα των παικτών των γηπεδούχων και ένας προσεκτικός, συγκεντρωμένος και ψυχωμένος Άρης μπορεί να κάνει τη… δουλειά και να κυριαρχήσει από νωρίς, ώστε να κερδίσει με μία εμφατική νίκη. Ο άσος από το ημίχρονο βρίσκεται σε απόδοση 2.38.

Από εκεί και πέρα, είναι ξεκάθαρο ότι ο Μάντζιος έδωσε βάση στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του. Ο Άρης αντιμετώπιζε αρκετά θέματα, όμως η δουλειά στο διάστημα της διακοπής θα φανεί άμεσα και αναμένεται να δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην συνολική εικόνα της ομάδας. Το combo της νίκης των «κιτρινόμαυρων» με Under 3.5 γκολ στην αναμέτρηση προσφέρεται σε απόδοση 2.10.

Επιπρόσθετα, πάνω στην ίδια βάση, οι Θεσσαλονικείς θα προσπαθήσουν να κρατήσουν το «μηδέν» στην άμυνα και η λογική λέει πως δύσκολα θα απειληθούν από μία ομάδα δίχως μεγάλη ποιότητα και εμπειρία. Ο Κουέστα μπορεί να κρατήσει το «μηδέν» στην εστία του και το «πακέτο» στα σκορ 1-0, 2-0, 3-0 συνοδεύεται με απόδοση 2.35.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Προτεινόμενα Άρθρα