Επιστροφές και διλήμματα για το ντέρμπι

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το ντέρμπι της Τούμπας, την επόμενη Κυριακή, θα είναι το τρίτο παιχνίδι του ΑΡΗ σε διάστημα μίας εβδομάδας και το δεύτερο κατά σειρά ντέρμπι που θα δώσει.

Η Ευρώπη ναι μεν έχει ουσιαστικά εξασφαλιστεί αλλά η ομάδα έχει μπροστά της ακόμη ένα ματς υψηλών απαιτήσεων λόγω και της ιδιαιτερότητας που έχει ως τοπικό ντέρμπι.

Αυτό είναι κάτι που αντιλαμβάνονται άπαντες στην ομάδα. Πλέον αυτό ισχύει και για τους παίκτες που έχουν έρθει φέτος και πήραν ήδη μία γεύση από αυτούς τους αγώνες, στοχεύοντας σε μία νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ την οποία ο ΑΡΗΣ δεν έχει γευτεί ακόμα στη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν.

Παρά την όποια κούραση μπορεί να υπάρχει για κάποιους, δεν υπάρχει κανένας που να μην θέλει να παίξει βασικός την επόμενη Κυριακή, με το πριν που έταξε ο Θεόδωρος Καρυπίδης να αποτελεί ακόμη ένα κίνητρο για όλους.

Φυσικά οι τελικές αποφάσεις για το ποιός θα παίξει ανήκουν στον Τόλη Τερζή, ο οποίος μέχρι αύριο είναι πιθανό να ανοίξει τα χαρτιά του.

Ο μπούσουλας φυσικά υπάρχει και πάνω σε αυτόν “πατάει” στα τρία τελευταία παιχνίδια, με ελάχιστες διαφοροποιήσεις κάθε φορά.

Το σίγουρο είναι ότι ο Πίτερ Ετέμπο θα επιστρέψει και μαζί με τους Νταμπό-Νταρίντα θα συγκροτήσουν την τριάδα του κέντρου.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν δύο μέτωπα. Το πρώτο αφορά την επίθεση και την επιλογή που θα γίνει στο ένα άκρο ανάμεσα σε Γκαρσία και Ιτούρμπε, έχοντας σχεδόν ίδιες πιθανότητες. Το άλλο αφορά την άμυνα και τον παρτενέρ του Φαμπιάνο, με τον Πίρσμαν να έχει προβάδισμα έναντι του Ενκουλού.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X