Επιστροφές και όχι μόνο, αλλάζουν την ενδεκάδα…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ επικεντρώνεται πλέον ο ΑΡΗΣ από χθες, με την προετοιμασία του να μοιράζεται ανάμεσα στο αγωνιστικό και πνευματικό κομμάτι.

Όσον αφορά το πρώτο, ο Άκης Μάντζιος ήδη κάνει τις πρώτες σκέψεις για την ενδεκάδα και από αύριο θα ρίξει περισσότερο βάρος στο σχήμα που θα παρατάξει στην Τούμπα.

Η ενδεκάδα του ΑΡΗ είναι δεδομένο ότι θα διαφοροποιηθεί λόγω των επιστροφών που υπάρχουν αλλά και της εικόνας κόντρα στον ΠΑΣ για την οποία κάποιοι θα πληρώσουν το μάρμαρο.

Φαμπιάνο-Σούντγκρεν επανέρχονται για να επαναφέρουν και την ισορροπία στην άμυνα. Ο Σάσα διεκδικεί πάλι. μία θέση στον άξονα, ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η επιστροφή του Μαντσίνι αντί του Ιτούρμπε αφού το ματς ταιριάζει στον Αργεντινό  και η εικόνα του Παραγουανού κόντρα στον ΠΑΣ ήταν απογοητευτική.

Αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει είναι η διαθεσιμότητα του Ματέο Γκαρσία. Πιθανή απουσία του Αργεντινού θα φέρει ανακατατάξεις στον άξονα. Ακόμα και να παίξει όμως, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της συνυπάρξης των Εντιαγέ, Σάσα και Τζέγκο σε 4-2-3-1.

Από αύριο θα ξεκινήσουν και οι δοκιμές από τον Μάντζιο, μέσα από τις οποίες ίσως ξεκαθαρίσουν και οι σκέψεις του.

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X